fbpx

Blue Video Recording

Tee laadukasta videosisältöä someesi tai muuhun käyttöön

Tee videoita sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön Full HD -laadulla

Tee perehdytys- ja koulutusvideoita

Ulkoista videoidesi tekninen tuotanto 100%:sti

Tee ruuduntallennusvideoita

Automatisoi henkilökuntasi koulutusta siirtämällä koulutukset videomuotoisiksi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Et tarvitse minkäänlaista teknistä osaamista tehdäksesi videoita studiollamme. Tarjoamme kaiken tarvittavan tekniikan käyttöösi ja henkilökuntamme opastaa sinua, jotta videoiden teko on helppoa ja vaivatonta. Käytännössä vastuullasi on materiaalin (esim. Powerpoint) valmistelu ja esittely kameralle.

Voit tehdä videoita molemmissa studiohuoneissamme. Webinaarihuoneessa käytössäsi on TV-seinä, johon Powerpoint-esityksesi viedään. Kiinnitämme sinulle mikrofonin ja lisäämme kuvan ylälaitaan yrityksesi logon. Huoneessa on kaksi robottikameraa, joiden avulla vaihtelemme kuvakulmaa, jotta videosta tulee miellyttävämpi katsoa. Ohjaamme kaiken tekniikan puolestasi. Kun videon nauhoitus alkaa, ohjeistamme sinua kaiuttimen välityksellä ja laitamme punaisen valon päälle. Punainen valo = Tallennus käynnissä. Podcast-huoneessa voit tehdä esimerkiksi videoita keskusteluista sekä ruuduntallennevideoita. Hoidamme tekniikan puolestasi myös podcast-huoneessa.

Blue Video Recording -palveluun kuuluu ns. peruseditointi, eli poistamme videotallenteesta alun, tauot ja lopun ja toimitamme sen sinulle sopivassa muodossa. Jokaiseen varaustuntiin sisältyy 20 min editointia. Jos haluat tarkempaa editointia, voit ostaa sitä meiltä hintaan 100 € / h.

Toimitamme käyttövalmiit videot sähköpostiisi lähetettävän linkin kautta. Kun olet ladannut videot, voit ladata ne suoraan some-sivullesi tai esimerkiksi oppimisympäristöösi.

Vieritä ylös