fbpx

Tietoa meistä

Tavoitteemme

Tavoitteemme on tehdä yleisösi tavoittamisesta netissä sinulle mahdollisimman helppoa. Voit nauhoittaa Tampereen studiollamme korkealaatuista video- ja äänisisältöä henkilökunnan opastamana. Lisäksi tarjoamme käyttöösi palvelun, jonka avulla voit tehdä live-lähetyksiä Facebookiin, Youtubeen, LinkedIniin, Vimeoon tai omaan oppimisympäristöösi. Henkilökuntamme on aina paikalla studiolla, vastaten kaikesta tekniikasta. Suunnittelemme videoidesi ja live-lähetystesi sisällön kanssasi etukäteen ja perehdytämme sinut live-lähetysten, videotallenteiden ja podcastien tekemiseen. Studiolla varmistamme, että kaikki menee mutkattomasti. Tämä on osa palveluamme. 

Video (sekä live että tallennettu video) on oivallinen ja kustannustehokas tapa saavuttaa satoja ja jopa tuhansia katsojia pienellä vaivalla. Haluamme tarjota tämän mahdollisuuden kenelle tahansa. Sosiaalinen media on siirtymässä videoiden aikakauteen ja yritykset tarvitsevat toimivia tapoja tuottaa laadukasta live- ja videosisältöä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tässä olemme avuksi. Jokaisen yrityksen ei kannata rakentaa omaa videoiden tuottamiseen suunniteltua tilaa ja palkata henkilökuntaa, joka vastaa tekniikan pyörittämisestä. Tarjoamme yrityksellesi tavan ulkoistaa video- ja äänisisällön tuotanto helposti ja vaivattomasti. Näin yrityksesi voi välttää investoinnit kamera- ja studioteknologiaan ja hallita videosisällön tuotannon kustannuksia tehokkaasti. Videosisällön tuottaminen on näin myös nopeampaa ja sisältö laadullisesti korkealuokkaista.

Tavoitteena tila, joka soveltuu äänen, videon ja live-lähetysten tekoon

Kun kerran tehdään, tehdään kunnolla. Tähän kiteytyy tavoitteemme Tampereen live-studion rakentamisen osalta. Olemme tehneet videoita ja ääntä vuosien aikana erilaisissa tiloissa ja usein törmänneet siihen haasteeseen, että tilat eivät hyvin sovellu käyttötarkoitukseen. Usein viereisistä tiloista tulevat äänet häiritsevät nauhoituksia, ilma saattaa huonon ilmanvaihdon takia loppua kesken tai tilojen yhteydestä ei löydy odotustilaa, jossa muut nauhoitusten ja lähetysten tekijät voisivat odottaa omaa vuoroaan. Kun päätimme perustaa studion Tampereelle, kartoitimme erilaisia tarjolla olevia tiloja, joihin olisimme studiomme voineet rakentaa, emmekä vain löytäneet sopivaa tilaa. Tästä syntyi ajatus rakentaa sellainen tila, joka sopisi täydellisesti äänen, videon ja live-lähetysten tekoon. Tampereen studiomme on tämän kehitystyön tulos. Vastaavaa tilaa ei löydy Suomesta, sillä studiomme on rakennettu lattiasta kattoon tätä käyttötarkoitusta varten. Halusimme luoda jotain uutta, jonka avulla kuka tahansa voisi täysimääräisesti hyödyntää videon ja live-lähetysten tarjoamat mahdollisuudet liiketoimintansa edistämiseen. Tampereen studiomme rakentaminen käynnistyi loppuvuodesta 2019 ja tila valmistui maaliskuussa 2020. Tilat on suunniteltu yhdessä arkkitehdin ja akustiikkasuunnittelijan kanssa.

Digitaalisuus kuuluu kaikille

Keskeisenä arvonamme on, että kaikkien tulisi voida hyötyä digitalisoitumisesta. Facebook perustettiin vuonna 2004. LinkedIn avattiin vuonna 2003. Instagram taas perustettiin vuonna 2010. Nämä palvelut, monen muun ohella, ovat osa jokapäiväistä elämäämme. Yritykset ja liiketoiminta panostavat valtavia summia sisällöntuotantoon ja mainontaan some-kanavissa ja some-läsnäolosta on tullut lähestulkoon pakollista yritykselle kuin yritykselle. Sanotaan, että jos et ole somessa, et ole olemassa. Se on tietenkin kärjistämistä, mutta on kiistatonta, että panostukset ja läsnäolo some-maailmassa tukevat yritysten kasvua.

Sosiaalisen median palvelut ovat enenevässä määrin painottamassa video- ja livesisällön näkyvyyttä kanavissaan. Videot ja live-lähetykset saavat erinomaista näkyvyyttä some-kanavissa. Osittain tämä johtuu siitä, että niistä tykätään enemmän kuin vaikkapa tekstimuotoisista päivityksistä. Osittain tämä taas johtuu siitä, että Facebookin ja LinkedInin kaltaiset palvelut suosivat videomuotoista sisältöä muun sisällön sijaan. Summa summarum: video- ja live-sisältö saavat hyvin näkyvyyttä somessa.

Haluamme tarjota kaikille tavan saada näkyvyyttä somessa ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Mitä voin tehdä?

Podcastit

Voit nauhoittaa studiollamme podcasteja avaimet käteen -palveluna. Tarjoamme tarvittavan tekniikan ja henkilökuntamme hoitaa nauhoituksen puolestasi. Voit myös nauhoittaa podcastisi videomuotoisina. Käytössäsi on ilmastoitu ja äänieristetty podcast-huoneemme, jossa podcastien nauhoittaminen on miellyttävä kokemus.

Koulutusvideot

Studiollamme voit nauhoittaa koulutusvideoita sisäiseen tai ulkoiseen käyttöösi. Videoita voit ladata esimerkiksi oppimisympäristöösi tai verkkokurssillesi. Tarjoamme kaiken tarvittavan tekniikan ja henkilökuntamme on paikalla koko nauhoituksen ajan. Sinun tarvitsee siis vain valmistella koulutuksesi sisältö. Voit nauhoittaa videoita studiomme molemmissa huoneissa.

Facebook Live

Olit sitten mainostamassa tuotettasi tai palveluasi tai oli tavoitteesi olla läsnä sosiaalisessa mediassa, livestriimit ovat tehokkain yksittäinen tapa tavoittaa yleisösi. Live-lähetyksen avulla voit käytännössä puhua reaaliajassa omille sosiaalisen median seuraajillesi. Verrattuna esimerkiksi mainontaan ovat live-lähetykset huomattavasti tehokkaampia: lähetyksiä katsotaan pidempään ja lähetyksen aikana katsoja pääsee tutustumaan sinuun ja yritykseesi huomattavasti syvällisemmin. Sosiaalisen median alustat ovat avanneet palvelunsa käyttäjien tekemille livestriimeille viimeisen neljän vuoden aikana. Vuonna 2019 Facebook salli livestriimien tekemisen Full HD -laadulla. Striimin toteutuksen voi ulkoistaa kolmannelle osapuolelle kuten meille. Laadukkaalla laitteistolla toteutettuna päästään TV-tasoiseen ääneen ja kuvaan. Facebook sallii live-lähetysten teon Facebook-sivuille (Pages) sekä ryhmiin (Groups). Live-tapahtuman voi myös luoda etukäteen, jolloin yleisösi voi tilata itselleen muistutuksen siitä, kun tapahtuma alkaa. Live-lähetysten aikana voit ottaa vastaan kommentteja yleisöltäsi ja vastata kysymyksiin reaaliajassa.

Youtube Live

Youtube Live on pitkäaikaisimpia ja suosituimpia live-lähetysten tekoa tukevia alustoja. Youtubella on 2 miljardia käyttäjää ympäri maailman. Youtubea myös käytetään hakukoneena, eli täysin tuntemattomat Youtube-käyttäjät voivat törmätä Youtube-videoihisi, kun he etsivät vastausta itseään askarruttaviin kysymyksiin. Yritys voi perustaa oman Youtube-kanavan ja ladata sinne videoita sekä tehdä kanavalle live-sisältöä. Jos kanavalla on seuraajia, voi yritys tehdä kanavalleen live-lähetyksiä, jotka näkyvät seuraajille automaattisesti. Seuraajat voivat myös tilata muistutuksia live-lähetyksistäsi. Youtube Live -lähetykset ovat helppo ja tehokas tapa seuraajillesi ja muille Youtube-käyttäjille reaaliajassa. Live-lähetyksiä voit tehdä älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai studiomme kaltaisen palvelun avulla.

Nauhoita laadukas podcast

Luo oma podcastisi

Hyppää podcastien maailmaan! Varaa podcast-huone tunniksi ja saat oman podcast-jaksosi viikon sisällä!
Lue lisää

Nauhoita videosisältöä oppimisympäristöösi

Nauhoita videosisältöä oppimisympäristöösi

Nauhoita laadukasta videosisältöä oppimisympäristöösi Full HD -laadulla. Varaa webinaarihuone tunniksi ja ala purkittamaan!
Lue lisää

Tee live-lähetys Full HD -laadulla

Tee live-lähetys Full HD -laadulla

Tee live-lähetys Facebookiin, Youtubeen tai Vimeoon Full HD -laadulla. Tai tee Teams-, Zoom- ja Google Meet -webinaarisi studio-olosuhteissa. Varaa webinaarihuone tai podcast-huone tunniksi ja siirry live-videon aikakaudelle.
Lue lisää

Erinomainen asiakaspalvelu ja poikkeuksellisen hyvä kuvan- ja äänenlaatu

5/5

Tavoitteenamme on auttaa sinua tavoittamaan yleisösi netissä video- ja livesisällön avulla. Teemme kaikkemme, jotta se olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palvelun helppokäyttöisyys ja äänen- ja kuvanlaatu on meille kunnia-asia.

Kalle Lamminmäki, Perustaja ja toimitusjohtaja Tweet

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Vieritä ylös